Elisefarm

Höör

Elisefarm - Ett Herrgårdshotell mitt i Skåne!

Bo i Herrgårdsmiljö mitt i Skåne
Vi har 24 dubbelrum med dusch och toalett alla med fyrstjärnig standard. Rummen finns i våra olika byggnader - Herrgården, Stallet och Klubbhuset. Alla rum har TV och trådlöst internet.

Herrgården
I Herrgården finns det ett stort kök med öppen spis, ett konferensrum för upp till 16 personer och intill konferensrummet finns sällskapsytor med soffor och fåtöljer. På övervåningen finns det 6 rum, alla individuellt inredda. Två av rummen är minisviter och ett är trebäddsrum. Här finns det gott om möjlighet till samvaro i en mysig miljö.

Stallet
Stallet är en vacker gråstensläng. Huset är inrett i två plan, nedre våningen har 4 stora dubbelrum med välvda stallfönster som är nygjorda i teak. Ett av dessa rum är en bröllopssvit med hörnbadkar och dubbla handfat och sängen är en romantisk gustaviansk himmelssäng så som sig bör med utsikt över golfbanan.
På övre våningen som är helt nyinredd finns det 7 dubbelrum och man skymtar Ringsjön och golfbanan från i stort sett alla rum. Vi arbetar med naturmaterial och här är alla väggar vitputsade och golven är skeppsgolv i ek.

Klubbhuset
I Klubbhuset finns två konferenslokaler för 20 och 25 personer. I en vinkel till Klubbhuset ligger även 7 rum.

Huvudbyggnaden
I huvudbyggnaden finner ni reception, restaurang och Spa. Här kommer vi att till sommaren 2022 utöka med 7 nya rum.

Boka på:
0413-330XX

Elisefarm
Elisefarm Golf Club
243 96 Höör

E-post: info@elisefarm.se

Telefonnummer:
0413-330XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.