Quality Hotel Royal Corner

Växjö

Bo riktigt bra!
Bo riktigt bra mitt i centrala Växjö med härlig relaxavdelning och spännande upplevelsepaket. Golf, glaskonst, design. Sköna omgivningar. Stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter inom gångavstånd.

Best Western Hotel Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till hotellets alla 159 komfortkylda, rökfria rum. Vi har även trådlöst Internet, 11 konferens- och möteslokaler med plats för fyra till 140 personer samt en trivsam relaxavdelning. Din MC ställer du gratis antingen ute eller inne och kvällen avslutas naturligtvis på vår italienska restaurang La Castellina.

Med kartor och texthäften kan Du i lättsamt kåserande form uppleva vår bygds sevärdheter, historia och naturskönhet på två hjul. Varför inte ta en tur i Glas- eller Möbelriket. Ett absolut måste är en fika på Öhr´s Lantcafé, en träffpunkt för MC-åkare.

I samarbete med Best Western och det speciellt framtagna Biker Passport erbjuder vi förmånliga villkor för MC-förare. Läs mer om detta och hur ni bokar på http://www.bestwestern.se/biker-passport.aspx

Läs mer om våra erbjudanden här

Boka på:
0470-70 10 XX

Quality Hotel Royal Corner
Liedbergsgatan 11
352 32 Växjö

E-post: q.royalcorner@choice.se

Telefonnummer:
0470-70 10 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.